EN

Ekestens Naturprodukter

Naturlig hudvård för hela familjen

Vi är ett familjeföretag som startade år 2012. Det började med ett intresse från ett av våra barn till att bli biodlare. Familjen följde med på första mötet med biodlarföreningen och det fanns inga storskaliga planer utan handlade om en kupa i trädgården att sköta. Farfar Ronny hade några kupor och var verksam inom biodlarföreningen. Han gav vår son sin första bikupa. Idag har sonen ca 200 kupor och är yrkesbiodlare.
Ekestens Naturprodukter kom till då en av våra döttrar hade UF-företag. Hon sålde bland annat honung och bivaxljus. Åren gick och företaget sköttes av den som hade mest tid i familjen. Mamma Pia gick några kurser via Länsstyrelsen och lärde sig göra egen bivaxsalva och andra hudvårdsprodukter. Vi har alltid lyssnat på våra kunder och tagit fram ett sortiment som passar deras behov, ett exempel är djursalva som producerats efter önskemål.

Ekestens Naturprodukter har blivit ett familjeföretag . Vi lever efter filosofin 100 % naturliga hudvårdsprodukter. Vi producerar på gammaldags vis, i liten skala, ett hantverk. Resultat är en produkt som passar hela familjen, för dig med känslig hud. Vi tillför inga onödiga dofter eller färgsättningar – utan endast naturligt.
Vi använder alltid renaste jungfruvax från egen odling, Företaget driver webbförsäljning samt till återförsäljare. Produktionen ligger utanför Tidaholm i Västra Götaland.

Fam.Schoultz

Ägare, Ekestens Naturprodukter