Om Sveamarknad

We are local. Strukturomvandlingen inom detaljhandeln fortsätter.
Det senaste årets utveckling visar att den digitala omställningen inom handeln accelererar. Tillväxten sker
idag på nätet, vilket får konsekvensen att nya affärsmodeller växer fram – där kommer Sveamarknad in. Vi är den lokala handelsplatsen, ditt skyltfönster för dina kunder att se ditt utbud online. 

"think globally, act locally"

Sveamarknad kopplar ihop lokala säljare och producenter med lokala konsumenter. En köp- och säljplattform med lokala handlare.  Genom att välja handla lokalt, får du bra produkter, som produceras och säljs i din stad. Vi erbjuder småföretagaren en möjlighet att synas med ett unikt urval av produkter, tjänster och service. På så sätt får de ett extra skyltfönster online, en ny försäljningskanal och kan erbjuda de populäraste produkter 24/7 online. Konsumenter får ett showroom online, kännedom om det lokala utbudet, happenings och information om service lokalt som ger guldkant i vardagen.   Vi är den lokala butiken online! 

By shopping locally, you are purchasing goods produced in your local community. 
How do I buy local produce? You can buy directly from local producers or visiting sveamarknad.se. Here can you buying directly from a local producer. We are the local store online.

Våra senaste varumärken

Företaget har sitt säte i Tidaholm och säljer naturlig hudvård från spillprodukter från honungstillverkning. Försäljning online och på marknader. Deras bisalva är godkänd av Läkemedelsverket.

Företaget finns i Tidaholm. Säljer sin honung i flera lokala butiker såsom matöppet Tidaholm, Falbygdens Ost i Falköping och i onlinebutik.

Säljer livsmedel såsom delikatesser, kallpressad rapsolja, smaksatta oljor, marmelad, saft, sylt, gelé etc. Gårdsförsäljning mellan Hjo och Tidaholm.

Evas hemslöjd

Försäljning via lokala marknader. Säljer stickade mössor, vantar och sockar i hög kvalité.

Våra fördelar

The things that make us special

Svensk handel i korthet, Framtidsindikatorn Svenskhandel December 2019

“Även om e-handeln nu har nått en sådan nivå att den ritar
om detaljhandelskartan är det viktigt att komma ihåg att
merparten av handeln under överskådlig tid fortfarande
kommer att ske i fysiska butiker.” Johan Davidson
Chefsekonom, Svensk Handel, 2018

Vi tror på lokal handel! Vi tror att fler vill upptäcka den lokala handeln och lokala producenter. Vi tror på närproducerat. Jag har arbetat som webbutvecklare och hjälpt många småföretagare med att driva försäljning på deras e-handelsplattformar. Det är kostsamt att starta e-handel och det är inte alltid så lätt. Vi vet att småföretagaren har svårt att synas och höras bland jättarna. Vi vill öka kännedomen om lokal handel och därför går vi samman till en gemensam portal där vi kan samla en stor kunddatabas och jobba med gemensam marknadsföring för att driva mer försäljning. Linda Forsberg, Initiativtagare till Sveamarknad